vakantie-tip

Vakantieland

Er zijn verschillende mogelijkheden om voordelig een reis te boeken, er  zijn, de bekende lastminute aanbiedingen, maar ook reis aanbieders die gebruik maken van een zo genaamde vroegboek korting.

Afrika

  AfrikaPLUS erg voordelig, verschillende reistypen naar   Zuidelijk Afrika. Keuze uit autrondreizen, fly & drives,   groepsreizen, camper reizen of losse reisonderdelen.

 Rondreis, autohuur, safari, hotels Campers, 4WD, 4x4

Zuid-Afrika, gelegen in de zuidpunt van Afrika, heeft een land oppervlakte van 1.233.404 km≤ en wordt aan drie zijden met een bijna 3.000 km lange kustlijn omspoeld door de Indische en de Atlantische Oceaan. In het noorden grenst het land aan NamibiŽ, Botswana, Zimbabwe en Mozambique; tevens omarmt het land de twee onafhankelijke staten Lesotho en Swaziland. Zuid-Afrika heeft drie hoofdsteden: Kaapstad, Pretoria en Bloemfontein.


Het heeft een gematigd klimaat en staat bekend om de lange, zonnige dagen. In de meeste provincies regent het 's zomers, met uitzondering van Westkaap, waar het 's winters regent. De winter loopt van mei tot augustus, de lente van september tot oktober, de zomer van november tot februari en de herfst van maart tot april.