Er zijn verschillende mogelijkheden om voordelig een reis te boeken, er  zijn, de bekende lastminute aanbiedingen, maar ook reis aanbieders die gebruik maken van een zo genaamde vroegboek korting.

Cruise de koude wateren

Cruise vakantie

Kijk snel voor het grootste aanbod uit vele afvaarten, cruises, Ferry`s overtochten en boot tours van bijna alle cruise rederijen

BBI Travel

specialist voor reizen naar Ierland, Noorwegen, IJsland, Canada, Zweden, Finland, incentives en groepsreizen wereldwijd.

Exclusief vertegenwoordiger voor Hurtigruten.

Stap dit jaar eens aan boord van een luxe schip voor een onvergetelijke cruise. Langs tropische eilanden, wereldsteden of natuurgebieden. Laat je verrassen door de faciliteiten en geniet van het heerlijke eten en adembenemende zonsondergangen. Past een riviercruise meer bij jou? Zorgeloos genieten terwijl het veranderende landschap aan je voorbij trekt. met een cruise ontbreekt het je aan niets.

Cruisen is enorm in opkomst. Met een luxe schip de wereld ontdekken is voor velen een droomvakantie. En de tijd dat dit alleen voor bejaarden was weggelegd is ook voorbij. De meeste cruiseschepen hebben moderne faciliteiten voor jong en oud of richten zich zelfs specifiek op families. Een zwembad (met waterpark), meerdere wereldrestaurants, een discotheek, casino en spa. En dan hebben we de kookstudio’s en fitnesszalen, waar je zelf aan de slag kunt, nog niet eens genoemd.

Bij het maken van een cruise denken de meeste mensen als snel aan het Caribisch gebied. Varen langs tropische (privé) eilanden en koloniale steden doe je hier. En dat allemaal met de zon die het hele jaar door schijnt. Ideaal voor wie in de wintermaanden op vakantie wil. Ook op de Middellandse Zee is het maken van een cruise populair. Lekker dicht bij huis en de kans om meerdere wereldsteden in een reis te bezoeken. Barcelona, Venetië en Athene bijvoorbeeld. Maar wist je dat je ook een cruise langs de Noorse Fjorden kunt maken? Terwijl je op het bovendek staat is het uitzicht op de diepblauwe baaien en de hoge bergtoppen onvergetelijk. Houd de camera maar gereed.