Bulgarije

aan de zwarte Zee, de plek voor uw strandvakantie zoals de stranden bij Albena met  strand- en watersport activiteiten. Mooie badplaatsen zijn Roussalka en Primorsko, bij  rotsen en rustige zandstranden. Goudstrand is een prachtige badplaats bij Zlatni met Aquapolis een uitdagend waterattractiepark. Zonnestrand is een populaire badplaats aan de Bulgaarse kust met de mooie, sfeervolle en lange boulevard.


Actief in de bergen met wandelen en mountainbiken.

Wintersport oorden zoals het Balkan geberte, maar ook Smoljan, Pamporovo en Tsjepelare in het Rodopegebergte voor wintersport vakantie. In de zomer kunt u hier genieten van een eindeloze wandelingen en mountainbike tochten. Bij Sopot en Berkovitsa vindt u ideale omstandigheden voor bergsporten. Een mooi kuuroord en wellness centrum vindt u bij Varshets. Bij Vratsa kunt u perfect bergbeklimmen of paragliden. Hier kunt u ook de Ledenikagrot bezoeken en de Skaklya waterval.

Ontdek de rijke cultuur in Bulgarije tijdens uw cultuurvakantie. Bezoek de historische regio ThraciŽ met de mooie bezienswaardigheden zoals de Thracische tombe, Romeinse badhuizen of het Operahuis. Ontdek de Balkan en de folkloristische dorpen