China

China is een land vol mystiek en vele contrasten. Zo zijn er de fantastische metropolen Beijing, Shanghai en Hong Kong maar ook kale hoogvlaktes, het platteland en traditionele dorpjes. Indrukwekkende bezienswaardigheden zoals het terracottaleger van de eerste keizer van China, de Chinese muur, de Verboden Stad maar ook het romantische West Meer, theeplantages en het pandacentrum in Chengdu. Zie de individuele reizen van 333 travel


HOOGTEPUNTEN zijn:   Bruisende hoofdstad Beijing     De Grote Chinese Muur

Indrukwekkend Terracotta Leger     Trendy Shanghai        Boottocht West-Lake in Hangzhou

Entreegelden bij genoemde excursies inclusief

China heeft meer dan 2000 jaar rijke geschiedenis. Het Rijk van de Draak heeft een fascinerend cultureel erfgoed en onuitputtelijk veel bezienswaardigheden.

Tijdens deze 12-daagse privé rondreis bezoekt u de top vier bestemmingen in China. De hoofdstad Beijing met zijn wereldberoemde Grote Muur en tempels waar u kunt rondwandelen tussen rode pagoda's, monniken en gebedshuizen en waar het moderne leven zich in een razend temp ontwikkelt. Per comfortabele nachttrein reis u naar Xian. Het centrum is nog ommuurd met muren uit de Ming-dynastie en u beleeft een hoogtepunt als u de 6000 stenen soldaten aanschouwt van het Terracotta leger. Vervolgens reis u verder naar Shanghai, de meest trendy stad van China. Tenslotte naar het hemelse Hangzhou met zijn betoverende West-Lake.

Bouw uw droomreis door China en stel zelf  samen.

 Eindeloos combineren met vluchten, accommodaties, excursies, vervoer én arrangementen.

Hongkong

China

Reizen naar China