vakantieboeken
vakantie-tip
Home Andorra Antarctica Belgie Bulgarije Cyprus Denemarken Duitsland Engeland Egypte Finland Frankrijk Griekenland Hongarije Ierland IJsland Italie Kroatie Luxemburg Malta Marokko Nederland Noorwegen Oostenrijk Polen Portugal Roemenië Scholtland Slovenië Slowakije Spanje Tunesië Turkije Tsjechie Zweden Zwitserland
Voordelig op reis met NRV Holiday!

Vakantieland

Landen
EUROPACRUISEVLIEGTICKETSVERRE REIZEN

Duitsland

Duitsland , een prachtige land. Bekend van de vakwerk-huizen, beboste bergen, kronkellende rivieren, blauwe meren en snel stromende beekjes. Naast deze schitterende natuur kunt u ook genieten van een goed glas bier op een terrasje, een verfijnde Duitse wijn en ’s ochtends verse broodjes van de bakker. Liefhebbers van een actieve vakantie zijn hier ook aan het juiste adres. Door de vele wandel- en fietspaden kunt u hier hele dagen in de natuur doorbrengen. Ook cultuur opsnuiven in Duitsland is een echte aanrader met steden zoals Berlijn, Potsdam, Monschau en Trier, allemaal met unieke bezienswaardigheden.

meer dan tienduizend steden en dus heel veel mogelijkheden voor een historische cultuurvakantie, maar ook voor een skiweekend in het Sauerland of een weekje op wintersport in de Beierse Alpen. In Duitsland vindt u eigenlijk drie regio’s die een skivakantie waard zijn. Sauerland met Winterberg, het Zwarte woud met Feldberg, enGarmisch-Partenkirchen in Zuid-Beieren. Helaas kennen ze geen natuurlijke sneeuw zekerheid, maar wel forse vries temperaturen, zodat hier zeer effectief gebruik wordt gemaakt van sneeuwkanonnen voor een succesvolle wintersportvakantie in Duitsland.

Bungalows Duitsland

Groepsaccommodaties BN

Vakantieparken

Wintersport accommodaties

Weekendje weg

Last-Minute vakantiewoningen


Wintersport reizen Duitsland

Wintertrex reizen