vakantieboeken
vakantie-tip
Home Andorra Antarctica Belgie Bulgarije Cyprus Denemarken Duitsland Engeland Egypte Finland Frankrijk Griekenland Hongarije Ierland IJsland Italie Kroatie Luxemburg Malta Marokko Nederland Noorwegen Oostenrijk Polen Portugal Roemenië Scholtland Slovenië Slowakije Spanje Tunesië Turkije Tsjechie Zweden Zwitserland
Voordelig op reis met NRV Holiday!

Vakantieland

Landen
EUROPACRUISEVLIEGTICKETSVERRE REIZEN

Frankrijk

Bourgondisch genieten in Frankrijk, waar u ook naar toe gaat u kunt in elke regio de specialiteiten proeven. Ontbijten met stokbrood en croissants kunt u in heel Frankrijk en ook de gerechten zoals Coq au Vin, Canard a la Orange en Foie Gras zijn algemeen bekend, maar de typische Franse kazen en wijnen verschillen per gebied. Dan is er ook nog de Quiche Lorraine, die alleen in de regio Lotharingen zo lekker gemaakt wordt, de bruisende wijn uit de champagne streek, alleen deze wijn mag Champagne genoemd worden en de Calvados en Cider gemaakt van appels uit Normandië.


Geliefde cultuurbestemming zijn de kastelen, langs de rivier de Loire, te midden van de wijngaarden. Heerlijk enieten van een romantische vakantie. Frankrijk is natuurlijk ook een wijnland bij uitstek met diverse regio's die elk hun eigen unieke wijn produceren, zoals de Champagne, het Loiredal, Corsica en het gebied van de Rhône. Frankrijk, een groot en veelzijdig vakantieland met voor ieder wat wils..

Bungalows Frankrijk

Groepsaccommodaties

Vakantieparken

Wintersport accommodaties

Last-Minute vakantiehuizen

vakantiewoningen

Wintersport Frankrijk

Snowtrex wintersport

Campings en Kamperen


Selectcamp, luxe campingvakanties op topcampings in Zuid-Frankrijk

Topcampings Frankrijk