Griekenland

Griekenland en zijnmeer dan 6000 eilanden bied meer dan alleen zon, zee en strand!  de Griekse beschaving is al ruim 6000 jaar oud en met haar vele stranden, heerlijke klimaat en rijke historie ideaal om uw vakantie door te brengen.

Ga eens op excursie of huur een auto om de pure Griekse cultuur te ontdekken. De hoge bergen zijn ideaal om een wandeling te maken door het prachtige natuurgebied van dit geweldige land. De avond begint u goed door in één van de vele authentieke restaurants uw avondmaal te nuttigen. Het maakt niet uit of u jong of oud bent, er is voor ieder wat wils.

De  eilanden hebben hun eigen, unieke charme. Het grootste eiland is Kreta, hierna volgen Evia en Lesbos. Er zijn zo'n 6.000 Griekse eilanden, die in de zee om het vasteland verspreid liggen, hiervan zijn 227 eilanden bewoond. De kleine eilanden zijn bereikbaar via de dagelijkse bootverbindingen vanaf Athene (Pireaus) en ook onderling hebben de eilanden goede bootverbindingen. De bekendste eilanden  zijn: Kreta, Rhodos, Kos, Karpathos, Corfu, Lefkas, Zakynthos, Kefalonia, Santorini, Paros, Naxos, Mykonos, Patmos, Samos, Lesbos, Chios, Kalymnos, Thassos, Skiathos, Lemnos, en Kythira.

  1. Eiland hoppen op maat reis Kreta
  2. Rondreizen Sporaden met Eilandhoppen
  3. Soronische eilanden
  4. Ionische eilanden
  5. Corfu
  6. Dodekanesos
  7. Kos
  8. Rhodos
  9. Cycladen
  10. Griekenland vakanties

Groepsaccommodaties

vakantiewoningen

Zeilvakantie Griekenland van Amorgos

zeilcursus griekenland