Ierland

Ierland, het groene land van het klavertje vier (shamrock), de Keltische harp en Guinness.  De  ideale bestemming voor een autovakantie of om te wandelen en te fietsen en  de prachtige natuur te ontdekken.

Cultuur vakantie? Dan is de hoofdstad Dublin een mooie plek om te beginnen, in Ierland kunt u genieten van een goede maaltijd in de pub en een glas Guinness.

De nationale kleur  is niet voor niets groen, u zult merken dat u omgeven wordt door groene heuvels, weiden, bossen en moerassen. Toch is het landschap zeer afwisselend. Het groen langs de kust steekt af tegen de blauwe zee, terwijl op andere plaatsen de groen samengaat met een donker meer…
Stedentrip Dublin De sfeervolle Ierse hoofdstad kent vele bezienswaardigheden en u kunt er gezellig winkelen in elegante winkelstraten, zoals Grafton Street en Henry Street of in overdekte winkelcentra, zoals het St. Stephens Green Centre of het Powerscourt Centre. In de trendy wijk Temple Bar vindt u veel restaurants, gezellige pubs en winkeltjes.
Stedentrip Cork Maak kennis met de vriendelijke stad Cork, na Dublin en Belfast de derde stad van Ierland. In 2005 is Cork vanwege haar rijke historie uitgeroepen tot de Europese "Capital Of Culture".
Stedentrip combinatie Belfast en Dublin Als u naast een bezoek aan de sfeervolle Ierse hoofdstad Dublin wat meer van het land wil zien, bieden wij u de mogelijkheid uw citytrip te combineren met een verblijf in de Boyne Valley, met haar rijke historie, of met de prachtige natuur van Kerry of Connemara. Ook een combinatiereis met de Noord Ierse hoofdstad Belfast behoort tot de mogelijkheden.
  1. EchtIerland.nl - Alle reizen
  2. Bed and Breakfast vouchers
  3. EchtIerland.nl - Vervoer
  4. Golfvakantie in Ierland: Wicklow
  5. Golfvakantie in Ierland: Kerry
  6. Vakantie Ierland
  7. Stedentrip Belfast met HoB