vakantieboeken
vakantie-tip
Home Andorra Antarctica Belgie Bulgarije Cyprus Denemarken Duitsland Engeland Egypte Finland Frankrijk Griekenland Hongarije Ierland IJsland Italie Kroatie Luxemburg Malta Marokko Nederland Noorwegen Oostenrijk Polen Portugal Roemenië Scholtland Slovenië Slowakije Spanje Tunesië Turkije Tsjechie Zweden Zwitserland
Voordelig op reis met NRV Holiday!

Vakantieland

Landen
EUROPACRUISEVLIEGTICKETSVERRE REIZEN

Noorwegen

Noorwegen het land met een overweldigende ruige natuur, het indrukwekkende fjordenlandschap, duizenden meren en watervallen. In het lieflijke zuiden treft men een mild klimaat, duizenden kleine eilandjes en helder zeewater om in te zwemmen. Aande westkust de blauwefjorden en hoge beboste bergen. Naar het oosten de hooggebergten met fantastische ski mogelijkheden en de hoofdstad Oslo. Noord Noorwegen is het Arctische land van de kleurrijke vissersdorpjes en Sami rendierhouders, van het noorderlicht en de middernachtzon.Bungalow.net vakantiehuizen

Wintersport accommodaties Noorwegen

Groepsaccommodaties

vakantiewoningen

Noorderlicht in Noord-Noorwegen, een belevenis De donkere periode (Nov t/m Jan) noemt men ook wel de blauwlicht periode, omdat het juist niet helemaal donker is maar de sneeuw het aanwezige licht weerkaatst, ook dat van het Noorderlicht. Tijdens de latere wintermaanden komt het daglicht terug. De natuur verschijnt in al haar winterpracht en tal van activiteiten maken een unieke reis tot een belevenis. De nachten zijn nog steeds donker genoeg voor het zien van het magische Noorderlicht...
Skiën in Noorwegen? Met verschillende grote skiresorts, met een groot aantal liften en pistes, en een groter aantal kleine, familiebestemmingen, heeft Noorwegen plaats voor iedere wintersportliefhebber. Lange wachtrijen en overvolle pistes zult u zelfs in de vakantieperiodes in Noorwegen niet aantreffen, als het ‘gezellig’ druk is.

Busreis Noorwegen

Exclusief in Nederland bieden wij op een geselecteerd aantal vertrekdata de mogelijkheid om uw Hurtigruten reis al in Nederland met de bus te beginnen.

Campers Noorwegen

Met de camper door Noorwegen reizen is de manier om vrij rond te trekken. Camperhuur met vertrek vanuit Oslo als centraal startplaats, om per camper Noorwegen en Zweden te verkennen. Lekker met een camper ongebonden rondtrekken door de Scandinavische natuur.

Comforthutten Tour, dit zijn kleinere, doch comfortabele en knusse vakantiewoningen, speciaal door ons geselecteerd op de mooiste plekjes en omgeven door spectaculair mooie natuur in verschillende gebieden van Noorwegen. Vrij en mooi gelegen in de natuur. Soms maken ze deel uit van een camping of huttencomplex, met faciliteiten voor de gasten. Een ideale manier van rondreizen; u bent eigen baas, bepaalt zelf wanneer u ontbijt of wanneer de bbq aan gaat.

Hotelrondreizen in Noorwegen

Alle verblijfplaatsen liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of  aantrekkelijke levendige plaatsen, onderling verbonden door mooie reisroutes. Onze gasten logeren in nette kamers met douche/toilet, op basis van logies en ontbijt of, het naar verhouding, veel voordeliger halfpension, dus inclusief diner ‘s avonds.

Wandelreizen Noorwegen

Wandelen in de ongerepte natuur is populair bij vele Nederlandse natuurliefhebbers. Onze wandelbestemmingen liggen verspreid in verschillende mooie natuurgebieden van Noorwegen.

Vakantiewoningen en hytter in Zuid-Noorwegen

Kies de streek die u graag wilt verkennen en zoek het huisje erbij waar u kunt verblijven; het is natuurlijk ook mogelijk een week verblijf in bijvoorbeeld Zuid-Noorwegen te combineren met een week in een chalet in het fjordendistrict of in het oosten van Noorwegen.

Vakantiewoningen en hytter in West-Noorwegen

In het westen van Noorwegen, ook wel Fjord Noorwegen genaamd, hebben wij een aantal fraai gelegen en comfortabel ingerichte vakantiehuizen geselecteerd. Deze chalets of hytter zijn een perfecte uitvalsbasis, waarvandaan u tijdens uw verblijf vele activiteiten en trips in de omgeving kunt ondernemen.


Cruise Noorwegen, maar dan anders...

`s Werelds mooiste zeereis langs de gehele Noorse kust met indrukwekkende fjorden, prachtige rotsformaties en pittoreske vissersdorpjes. Een unieke ervaring aan boord van een van de Hurtigruten schepen. Van oorsprong gebruikt men deze kleine ‘cruise’ schepen om de post te bezorgen bij de lokale bevolking. Door de relatief  kleine schepen komt men tot ver in de mooiste fjorden.

Bus/groepsreizen Hurtigruten

Exclusief in Nederland bieden wij op een geselecteerd aantal vertrekdata de mogelijkheid om uw Hurtigruten reis al in Nederland met de bus te beginnen.

Vertrekpunten in Nederland zijn Utrecht en Haren (nabij Groningen) waarvandaan u de reis per luxe Royal Class touringcar naar Noorwegen maakt. Op zowel heen- als terugreis maakt u gebruik van de comfortabele Color Line overtocht Kiel - Oslo en heeft u meerdere overnachtingen, wat de reis extra comfortabel maakt.

Tevens hebben wij wederom het fraaie treintraject per Bergenbaan over de Hardangervidda en het Dovrebaan traject over de Dovrefjell inbegrepen. In de aangegeven reisschema’s kunt u aflezen welke treintrajecten, hotelovernachtingen en overtochten zijn inbegrepen.

Naast uw hut en alle maaltijden aan boord van uw Hurtigruten schip is tevens, diner en ontbijt op heen- en terugreis inbegrepen.