Noorwegen

Noorwegen het land met een overweldigende ruige natuur, het indrukwekkende fjordenlandschap, duizenden meren en watervallen. In het lieflijke zuiden treft men een mild klimaat, duizenden kleine eilandjes en helder zeewater om in te zwemmen. Aande westkust de blauwefjorden en hoge beboste bergen. Naar het oosten de hooggebergten met fantastische ski mogelijkheden en de hoofdstad Oslo.

Noorderlicht in Noord-Noorwegen, een belevenis De donkere periode (Nov t/m Jan) noemt men ook wel de blauwlicht periode, omdat het juist niet helemaal donker is maar de sneeuw het aanwezige licht weerkaatst, ook dat van het Noorderlicht. Tijdens de latere wintermaanden komt het daglicht terug. De natuur verschijnt in al haar winterpracht en tal van activiteiten maken een unieke reis tot een belevenis. De nachten zijn nog steeds donker genoeg voor het zien van het magische Noorderlicht...
SkiŽn in Noorwegen? Met verschillende grote skiresorts, met een groot aantal liften en pistes, en een groter aantal kleine, familiebestemmingen, heeft Noorwegen plaats voor iedere wintersportliefhebber. Lange wachtrijen en overvolle pistes zult u zelfs in de vakantieperiodes in Noorwegen niet aantreffen, als het 'gezellig' druk is.

Busreis Noorwegen

Exclusief in Nederland bieden wij op een geselecteerd aantal vertrekdata de mogelijkheid om uw Hurtigruten reis al in Nederland met de bus te beginnen.

Campers Noorwegen

Met de camper door Noorwegen reizen is de manier om vrij rond te trekken. Camperhuur met vertrek vanuit Oslo als centraal startplaats, om per camper Noorwegen en Zweden te verkennen. Lekker met een camper ongebonden rondtrekken door de Scandinavische natuur.

Comforthutten Tour, dit zijn kleinere, doch comfortabele en knusse vakantiewoningen, speciaal door ons geselecteerd op de mooiste plekjes en omgeven door spectaculair mooie natuur in verschillende gebieden van Noorwegen. Vrij en mooi gelegen in de natuur. Soms maken ze deel uit van een camping of huttencomplex, met faciliteiten voor de gasten. Een ideale manier van rondreizen; u bent eigen baas, bepaalt zelf wanneer u ontbijt of wanneer de bbq aan gaat.

Hotelrondreizen in Noorwegen

Alle verblijfplaatsen liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of  aantrekkelijke levendige plaatsen, onderling verbonden door mooie reisroutes. Onze gasten logeren in nette kamers met douche/toilet, op basis van logies en ontbijt of, het naar verhouding, veel voordeliger halfpension, dus inclusief diner ‘s avonds

Bungalow.net vakantiehuizen

Groepsaccommodaties

vakantiewoningen