vakantieboeken
vakantie-tip
Home Andorra Antarctica Belgie Bulgarije Cyprus Denemarken Duitsland Engeland Egypte Finland Frankrijk Griekenland Hongarije Ierland IJsland Italie Kroatie Luxemburg Malta Marokko Nederland Noorwegen Oostenrijk Polen Portugal Roemenië Scholtland Slovenië Slowakije Spanje Tunesië Turkije Tsjechie Zweden Zwitserland
Voordelig op reis met NRV Holiday!

Vakantieland

Landen
EUROPACRUISEVLIEGTICKETSVERRE REIZEN

Polen

De beste reizen naar sprookjesachtig Tsjechië bij Aktivatours.nl

Wintersport accommodaties  BN

Groepsaccommodaties Polen


Polen is een prachtig veelzijdig land met een rijke cultuur, verschillende historische steden en een schitterende diverse natuur met verschillende natuurparken. Tijdens een actieve vakantie kunt u hier kennis mee maken. De Poolse gastronomie is ook iets wat u niet mag overslaan. De smaakvolle soepen, rijke vleesgerechten en zoete gerechten zoals taarten en toetjes zullen u zeker smaken. Polen heeft een grote hoeveelheid water, voor een strandvakantie of een watersport vakantie. De kustlijn is 524 km lang en de grootste rivier van Polen is de Wisla en het grootste meer is het Sniardwymeer in het Mazurisch merengebied. De Polen zijn een trots volk, trots op hun land en taal en gewoonten.


Een land voor rust en stilte en natuur. Ook in de bergen zoals de Tatra zijn mogelijkheden genoeg, met wandelen en andere sportieve activiteiten in de bergen zoals wintersport voor alle leeftijden en moeilijkheidsgraden.

Wintersport Polen

Snowtrex wintertravel