Spanje

Spanje is een land op het Iberisch Schiereiland in het zuidwesten van Europa, ook de eilandengroep Balearen in de Middellandse Zee, de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan en de Spaanse exclaves in Noord-Afrika horen hier bij.

Aan de kust vindt u kilometers lange stranden zoals bij de Tropische kust, of de Costa de Granada. Motril is een  belangrijke badplaats met mooie stranden, veel zon en strand- en watersport activiteiten.

Mallorca is een van de eilanden met een bekendere naam. De stranden van Ca’n Picafort zijn kind vriendelijk, gedeeltelijk vindt u hier rots stranden. U kunt hier heerlijk wandelen zowel op het strand als op de boulevard.

Ibiza is een bruisende bestemming voor watersport met mogelijkheden voor surfen, snorkelen en duiken als specialiteit naast surfen, zeilen en zwemmen. Mooie stranden op dit eiland zijn onder andere bij Ibiza town en San Antoni als u van gezellige drukte houdt. Bij Cala Xarrraca vindt u meer rustige en natuurlijke stranden. Ontdek de mooie cultuur in Spanje

In Banuelo kunt u nog unieke Arabische badhuizen bezoeken en ervaren. In Granada heeft u aan een enkele dag niet genoeg als u alles wilt zien en proeven, het Alhambra paleis is wereldberoemd. Albaicin is een oude Arabische wijk met smalle straatjes en huizen van heel vroeger. In Cartuja staat het Karthuizer klooster,  belangrijk vanwege de unieke barokke stijl en religieuze betekenis van het gebouw. Het museum voor moderne kunst in La Asegurada is een prachtige gebouw, wat de collectie nog rijker maakt. Het museum voor Kerststallen in de Oude stad staat bol van Spaanse tradities die teruggaan tot 1300, absoluut een aanrader vanwege de kunst en historie. Spanje, een heerlijk land om op vakantie te gaan

Golfvakantie: Costa del Sol

Golfvakantie: Costa de la Luz

Golfvakantie: Costa Brava

Golfvakantie: Costa Blanca

Canarische Eilanden jongerenreizen Beachmasters

Tui voetbalrijs FC Barcelona

Tui vakantie Mallorca

Lanzarote vakantie

Ibiza vakantie

Gran Canaria

Fuerteventura zonvakantie

Spanje vakantiesEilandhoppen Canarische Eilanden

TenerifeCampings en kamperen

Selectcamp, luxe campingvakanties op topcampings in Spanje


Meer Spanje?

Bungalows aan het water

Groeps accommodaties

Vakantieparken in Spanje

Lastminute