vakantieboeken
vakantie-tip
Home Andorra Antarctica Belgie Bulgarije Cyprus Denemarken Duitsland Engeland Egypte Finland Frankrijk Griekenland Hongarije Ierland IJsland Italie Kroatie Luxemburg Malta Marokko Nederland Noorwegen Oostenrijk Polen Portugal Roemenië Scholtland Slovenië Slowakije Spanje Tunesië Turkije Tsjechie Zweden Zwitserland
Voordelig op reis met NRV Holiday!

Vakantieland

Landen
EUROPACRUISEVLIEGTICKETSVERRE REIZEN

Zwitserland

Zwitserland waar u 's ochtends wakker wordt met een schitterend uitzicht over de bergen en diepe dalen. Waar u uitkijkt over de groene weiden en kunt beginnen met een schitterende wandeltochtof fiets route. Een uitgangspunt voor een actieve vakantie in de bergen. Een groot deel van Zwitserland wordt gedomineerd door de Alpen wat het land enorm veelzijdig maakt. U rijdt over de kronkelende berg weggetjes, geniet van de telkens veranderende uitzichten, de pittoreske dorpjes met klinkende kerkklokken, heldere meren en u ziet vast ook de rode treinen die door de bergen slingert. De  unieke vakantie ervaren die u niet snel zult vergeten.

Buitensporten zoals bergbeklimmen, abseilen, kajakken en canyoning zijn uitstekend mogelijk in Zwitserland. Ook het extremere paragliden en hanggliden behoren tot de mogelijkheden. Zwitserland biedt u alle mogelijkheden zowel in de zomer en winter. Een skivakantie is ook zeer geliefd en er zijn uitstekende mogelijkheden in de Zwitserse Alpen.

Groepsaccommodaties

Vakantieparken

Wintersport accommodaties

Last-Minute vakantiehuizen

Vakantiewoningen Zwitserland

Het beste Zwitserland aanbod vind u bij

Wintersport Zwitserland

Snowtrex wintertravel